Verzenden

Omdat wij weten, dat u het al druk genoeg heeft, nemen wij het totale abonneebeheer voor onze rekening. Dit is inclusief lastige zaken, zoals af- en aanmeldingen, spamklachten en niet aangekomen berichten.

Of het nu om een kleine eenvoudige lijst gaat of om een grote lijst, welke gepersonaliseerd is, wij helpen u hiermee graag.

Gebruik nooit meer een Excelsheet

Eenvoudignieuwsbrievenverzenden.nl verwerkt automatisch alle nieuwe aanmeldingen, uitschijvingen, niet aangekomen nieuwsbrieven en spamklachten.

U kunt kiezen voor een enkelvoudige  aanmelding (=single opt-in) of en meervoudige aanmelding (=double opt-in). Indien u de nieuwsbrief naar Nederlandse gebruikers gaat versturen is de meervoudige aanmelding door de Opta verplicht gesteld.

Elke verzonden nieuwsbrief bevat een enkele klik voor uitschrijving.

Bepaal zelf het aan- en afmeldproces.

Maak zoveel verschillende verzendlijsten aan als u nodig heeft. U betaalt alleen voor het verzenden van de nieuwsbrief, het bijhouden van lijst is GRATIS.

Beter nog, het aan- en afmeldproces kunt u voor elke lijst zelf bepalen. Bepaal zelf de 'landingspagina' voor nieuwe aanmeldingen en stuur een eigen welkomst e-mail, wanneer een inschijving bevestigd is.

Segmenteer uw abonnees en maak het persoonlijk

subsigment_smallU kunt uw lijsten eenvoudig uitbreiden om meer informatie van uw klant vast te leggen. Met deze gegevens kunt u nieuwsbrieven eenvoudig personaliseren. Denk hierbij aan de naam of woonplaats van de abonnee.

Deze gegevens kunt u vervolgens gebruiken om een lijst te creƫren, die gericht is op een specifiek type abonnee. Denk hierbij aan een lijst gebaseerd op een specifiek woongebied van een abonnee, alle abonnees die de laatste drie nieuwsbrieven hebben geopend of geklikt hebben op een specifieke link in de nieuwsbrief. U bepaalt het allemaal zelf.

Zoeken

Inloggen vaste klanten

Houd mij op de hoogte