Ontwerpen

Importeer met een enkele klik uw zelf ontworpen nieuwsbrief. Gebruik onze geïntegreerde testtools om ervoor te zorgen, dat uw nieuwsbrief in alle e-mailprogramma's er geweldig uitzien en dat de nieuwsbrief de spamfilters zal passeren.

Toon uw bedrijf met een geweldig design

importGebruik uw eigen favoriete ontwerpprogramma om uw nieuwsbrief of nieuwsbriefsjabloon te ontwerpen. Importeer deze vervolgens met één klik in uw eenvoudignieuwsbrievenverzenden.nl account. Voor het beste resultaat in de verschillende e-mailprogramma's zullen wij de stylesheet (css) automatisch inline invoegen in uw nieuwsbriefontwerp.

Wij leggen geen enkele beperking op aan uw ontwerp en zullen ook geen 'powered by', logo's of verwijzingen naar ons zelf in uw ontwerp plaatsen.

U krijgt van ons zonder extra kosten de mogelijkheid om alle afbeeldingen, die voor uw nieuwsbrief nodig zijn, bij ons op de server te plaatsen.

A / B-tests

ab-testing_smallWelke nieuwsbrief slaat aan en welke niet? Met onze A/B-test bepaalt u dat eenvoudig.

- Ontwerp twee verschillende nieuwsbrieven.
- Bepaal de grootte van je testgroep
- Bepaal de criteria voor de best presterende nieuwsbrief.

Het systeem zal willekeurig de twee nieuwsbrieven naar de twee testgroepen sturen. Na een vooraf ingestelde beoordelingstijd zal de best presterende nieuwsbrief naar de overgebleven abonnees verstuurd worden.

Test uw ontwerp met één klik

EenvoudignieuwsbrievenverzendenHet testen van uw ontwerp in verschillende e-mailprogramma's is het meest frustrerende onderdeel. Aan deze frustratie komt een einde door gebruik te maken van onze ontwerp- en spamtesting tool.

U kunt altijd Gratis naar elk e-mailadres gratis proefnieuwsbrieven versturen (tot maximaal vijf tegelijk).

Tegen een kleine vergoeding (en met één enkele klik) kunt u uw ontwerp in meer dan 20 verschillende e-mailprogramma's bekijken. Tevens testen we tegelijkertijd uw nieuwsbrief via populaire spamfilters op de desktop-, server- en firewall niveau. U zult nooit meer voor onaangename verrassingen komen te staan.

Zoeken

Inloggen vaste klanten

Houd mij op de hoogte