Hoe werkt het

Hoe worden mijn gegevens beveiligd?

Wij weten hoe belangrijk de privacy en veiligheid van uw abonneegegevens, -lijsten en e-mail nieuwsbrieven voor u zijn. Wij hebben alle maatregelen genomen om uw gegevens te beschermen.

Privacy

Wij zullen uw gegevens nooit doorgeven aan andere organisaties voor commerciƫle doeleinden. Meer hierover leest u in ons privacybeleid.

Beveiligingssoftware

Uw informatie wordt door software en hardware op verschillende niveau's beveiligd. De software en hardware wordt constant getest en geupdate. Alleen geautoriseerd personeel heeft toegang tot de servers.

De databases worden beschermd door beperkingen van de toegang en belangrijke informatie (met inbegrip van uw wachtwoord) wordt gecodeerd opgeslagen. SSL wordt gebruikt om gevoelige informatie te verzenden.

Onze veiligheid wordt regelmatig en grondig getest door externe software beveiligings-experts. De  aanbevelingen die hieruit voortkomen gebruiken wij om de veiligheid rond uw gegevens te verhogen. Na elke evaluatie onderzoekt ons team de resultaten en implementeert eventueel de vereiste aanbevelingen.

Fysieke veiligheid

In ons datacenter hebben we meerdere lagen van bescherming rond onze servers opgebouwd:

  • Niveau 1: een proximity kaart en PIN-code vereist is om toegang tot het gebouw te krijgen.
  • Niveau 2: Proximity kaart toegang en vingerafdruk scan is nodig om het datacentrum te betreden.
  • Niveau 3: Gesloten kooien en kasten beveiligen alle hardware.
  • Niveau 4: Constante videobewaking.
  • Niveau 5: Trillingsdetectie apparaten detecteren elke beweging.

Back-up faciliteiten

Uw gegevens worden voortdurend gespiegeld aan een redundante back-up server. Dit betekent, dat in het geval van een significante storing, wij direct naar deze live back-up server kunnen omschakelen, zonder verlies van gegevens.

Al onze belangrijke hardware is dubbel uitgevoerd, zodat wanneer een hardeschijf plotseling defect raakt, er geen gegevens verloren gaan. Daarnaast worden al uw gegevens dagelijks op een off-site locatie gebackuped, zodat in het geval van een systeem-brede ramp, wij een volledige backup kunnen terugzetten.

Wij doen er alles aan om uw gegevens veilig en betrouwbaar te houden, omdat we weten hoe belangrijk dit voor u en uw abonnees is.

Zoeken

Inloggen vaste klanten

Houd mij op de hoogte